Kooptips voor Mannen

Voor mannen wie nog niet goed weten hoe je de bestpassende lingerie koopt voor zijn partner, bij deze tips moet het wel goedkomen.

 Lingerie kopen is niet moeilijk!

Voor mannen is het meestal vrij lastig geschikte lingerie voor hun vrouw/vriendin uit te zoeken. Wij van begrijpen dat het voor mannen lastig kan zijn een keuze te maken uit de vele soorten, maten en kleuren lingerie en hebben speciaal voor de mannen een aantal tips op een rijtje gezet om het uitzoeken van een sexy lingeriesetje te vergemakkelijken. De moeite die genomen wordt voor het uitzoeken van een sexy en intiem cadeau wordt zeker gewaardeerd en daar helpen wij graag een handje bij. De grootste vraag voor mannen is:"Welke maat heeft mijn vrouw/vriendin en welke kleur vind ze mooi?"

 Welke maat heeft mijn vrouw/vriendin?

Aan de linker zijkant of bij de sluithaakjes van de bh zit een labeltje. Hierop staat: EU, Fr of UK/USA. In Nederland wordt de EU maat gebruikt (Europese maat). Fr staat voor Franse maat en UK/USA voor Engelse maat. Achter EU staat een getal: bijvoorbeeld 75. Dit getal is de omvangsmaat. welke bij de grijze pijl wordt aangegeven. Achter het getal staat een letter: bijvoorbeeld B. Deze letter is de cupmaat (bovenste witte pijl). Deze gegevens bij elkaar vormen de bh-maat: Europese maat 75B. In de string/slip zit aan de achterkant vaak een label. Indien er geen label meer in de string/slip aanwezig is kun je in de maat van een rok of broek (geen jeans, die hebben andere maatverdelingen) kijken. 36 S 38 M 40 L etc. gebruik voor extra informatie onze maten tabel

 Welke soort en kleur lingerie past het beste bij mijn vrouw/vriendin?

De geschikte kleur van lingerie is het beste af te leiden uit de huidskleur van je vrouw/vriendin. Bij een lichte huidskleur staan zachte kleuren of pasteltinten heel mooi. Bij een wat bruinere huid zijn felle kleuren aan te raden. Ook kun je in de kledingkast kijken in welke kleur je vrouw/vriendin de meeste kleren heeft. Indien het dan nog een lastige keuze is..

Zwart is altijd goed! Ook is het handig rekening te houden met de mening van je vrouw/vriendin over haar eigen lichaam. Wanneer je vrouw/vriendin erg trots is op haar borsten dan zal ze een gewaagde decollete van bijvoorbeeld een balconette bh erg op prijs stellen.

Indien je vrouw/vriendin haar borsten eigenlijk iets te klein vind, dan is het een optie om een push up bh of bijvoorbeeld een padded (gevulde) bh uit te zoeken. Hierdoor lijken de borsten groter. Als je vrouw/vriendin enigszins onzeker is over haar buikje dan is het leuk om een babydoll of kort topje cadeau te geven. Ook voor vrouwen die mooie, lange, slanke benen hebben is het een leuk idee om een babydollof een chemise als verrassing te geven.

Als je een mooi setje hebt uitgezocht dan pakken wij het graag mooi voor je in, zodat het geven van het intieme cadeau nog specialer wordt.