Alle producten van Level

Level is een Nederlandse fabrikant van erotische lifestyle producten zoals condooms en glijmiddel. Level is een jong bedrijf en ontwikkelt vol enthousiasme de meest intieme lifestyle producten van hoogwaardige kwaliteit om zo jou de beste en meest intense en intieme beleving te bieden.

Betrouwbaarheid & kwaliteit van Level

Doordat intieme producten zoals condooms en glijmiddel moeten voldoen aan hoge verwachtingen, vinden wij kwaliteit en innovatie enorm belangrijk. Level producten worden daarom altijd aan strenge veiligheids testen onderworpen en getest door een hiervoor speciaal samengesteld testpanel. Pas wanneer alle lichten in dit complexe proces op groen staan wordt een product pas geproduceerd en op de markt gebracht. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij voor de volle 100% achter onze producten staan.

Luxe

Wij vinden het belangrijk dat producten van Level luxueus zijn en dit ook uitstralen. Naast dat de producten zeer betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn, moet de verpakking gebruiksvriendelijk zijn en het product je net dat extra’s bieden. Zo zijn de flessen van het Level Glijmiddel bijvoorbeeld erg stevig, lekken ze niet en doseren ze perfect zodat je niet meer gebruikt dan nodig is en niet knoeit. De donkere flessen met glimmende letters zorgen voor de finishing touch van de uitstraling.

Innovatief

Innovatie is erg belangrijk voor ons. Soms zijn bestaande producten al zover doorontwikkeld dat verdere innovatie op dit product voor een deel van de gebruikers niet nodig is. Dan laten wij dit product zoals het is (Level Popular Condoms!). Toch kunnen wij dit product behouden zoals het is en het tegelijkertijd verder ontwikkelen en dit naast het bestaande product lanceren. Op deze manier is bijvoorbeeld het Level Performance Condoom ontstaan: een anatomisch ontworpen condoom wat op een natuurlijke manier, zonder de toevoeging van chemische producten, er voor zorgt dat het mannelijk hoogtepunt uitgesteld kan worden.

Verkrijgbaarheid van Level

Level is verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops in heel Europa en daardoor eenvoudig verkrijgbaar voor betaalbare prijzen. Kijk op de ‘Waar te koop’ pagina voor een verkooppunt of webwinkel bij jou in de buurt!

Level

Met vele jaren ervaring op het gebied van erotische lifestyle producten zorgt Level voor de meest intense belevingen en schitterende momenten in jouw liefdesleven! Geniet samen met je partner van deze luxe lifestyle producten van Level en de passie in jullie liefdesleven blijft groeien en bloeien.

Wij hebben van dit merk geen producten meer.